top of page

VOORLICHTINGSFILM LATEN MAKEN

Wilt u een voorlichtingfilm maken om uw doelgroep te informeren, bewuster te maken of iets te leren? Promotievideo Rotterdam helpt u graag met het maken van een pakkende voorlichtinfsfilm waarmee u uw doelgroep aanspreekt. Wij maken regelmatig voorlichtingsfilm voor diverse organisaties met een aansprekend verhaal. Scherpe tarieven, snelle levering, meedenken met de klant, kwaliteit en creativiteit zijn ons handelsmerk.

Het grote voordeel van een voorlichtingsfilm is dat je in één keer een grote groep mensen van informatie kan voorzien en daarnaast een bepaalde emotie kunt overbrengen zodat de boodschap langer blijft hangen. Wij hebben met ons team jarenlange ervaring in het ontwikkelen van voorlichtingsfilm. Wij verzorgen daarbij het gehele productieproces, van het eerste script voor uw voorlichtingsfilm, tot de oplevering.  

De kosten van een voorlichtingsfilm worden daarbij bepaald door de volgende factoren:

  • Lengte van de voorlichtingsfilm

  • Aantal draaidagen

  • Het aantal locaties dat wij moeten filmen

  • Omvang van de crew

  • Gebruik van acteurs en voice over

 

De keuzes voor het productieproces van de voorlichtingsfilm stemmen wij bij de start van het project af op uw budget en doelstellingen. Het is ook mogelijk om een voorlichtingsfilm te maken in de vorm van een animatievideo, of een combinatie van beeld en animatie. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met uw budget? Vraag dan een offerte aan. 

th.jfif
camerman.jfif
bottom of page