BEDRIJFSVIDEO OF BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN

Super gaaf! U heeft besloten om uw bedrijf met een video onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Een slimme keuze. Gezien de vele voordelen neemt video marketing een steeds belangrijkere rol in binnen het marketing budget van bedrijven. Video wordt door velen gezien als de toekomst van het internet. Het is vele malen effectiever om een boodschap via video over te brengen dan tekst.

Een bedrijfsvideo zorgt niet alleen voor een hogere positie in de zoekmachines zoals Google maar geeft ook een beter beeld en imago van uw bedrijf, haar producten en diensten. Het laten maken van bedrijfsvideo of bedrijfsfilm is de afgelopen jaren daarom enorm populair.

Bedrijfsfilm of bedrijfsvideo laten maken? Hoe werkt dat?

Voor het maken van een bedrijfsvideo gaan we eerst met u in gesprek. Een leuk en onderscheidend  verhaal is altijd de basis van iedere video. In een intake gesprek bij u op locatie nemen we de tijd om uw verhaal en het verhaal achter uw bedrijf goed te leren kennen.

Waar wilt u de aandacht van de kijker op vestigen? Wat zijn interessante voordelen, feiten of wetenswaardigheden die u met de klant wilt delen? Waar blinkt u als bedrijf in uit? Wij luisteren en denken mee en bespreken diverse technische mogelijkheden om de bedrijfsvideo te laten maken. Van VR video tot 3D. En van drone tot 360 graden video. De techniek biedt tegenwoordig legio mogelijkheden om uw verhaal op een creatieve wijze te vertellen en te verbeelden. Maar welke techniek leent zich het beste voor het uitdragen van uw boodschap?

De brainstorm geeft ons de benodigde inspiratie voor het maken van een creatief videoscript. Na akkoord op het script gaan we aan de slag met filmen, animeren, maken we een keuze voor muziek en voice-over en wordt alles gemonteerd tot een mooie bedrijfsvideo.

Videodistributieplan voor uw bedrijfsvideo

Als uw bedrijfsvideo klaar is begint het spel! We helpen u met een slim videodistributieplan voor maximale exposure via de door jou gewenste kanalen. Offline, maar zeker ook online! Social media maken het mogelijk om heel veel mensen op een laagdrempelige wijze kennis te laten met uw bedrijf, product of dienst. Op deze manier verdient u de investering snel weer terug! Dat is de kracht van een bedrijfsvideo!

Laat een video ook voor uw bedrijf werken en vraag vandaag nog een offerte. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden belt u met Wouter 06-32055558

promotievideo maken

Promotievideo laten maken - Crowdfunding film - Drone video - Bedrijfsvideo laten makenVR video maken -  3D video animatie - Animatiefilmpje maken - Woonvideo - Videoreportage - Evenementvideo - 360 graden video maken - Instructievideo - Promofilmpje maken - Online video - Animatievideo laten maken - Bedrijfsfilm maken ---  Promovideo - Promotiefilm -

Wat kost het laten maken van een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

vanaf

€ 499

promotievideo laten  maken

Success! Message received.