INSTRUCTIEVIDEO LATEN MAKEN

Wil jij een instructievideo laten maken van jouw product of dienst? Dan bent u bij Promotievideo Rotterdam aan het goede adres. Wij maken een instructievideo die er niet alleen visueel goed uit ziet maar ook uw doelgroep op een effectieve manier aanspreekt, waarna de kijker weet exact wat hij moet doen.

Dit doen wij bijvoorbeeld op de volgende manieren:

  • Uitleg over handelingen door een acteur

  • Animatievideo met uitleg in tekst of voice over

  • Een instructievideo van schermopnames 

  • Screenshots

  • Uitleg over handelingen door uzelf in de vorm van een interview

  • Een combinatie van bovenstaande elementen.

 

Met een instructiefilm bent u in staat om in één keer een grote groep mensen te instrueren en u kunt er tegelijkertijd een bepaald gevoel en emotie mee overbrengen. Dit is veel effectiever en klantvriendelijker dan platte tekst op een website of drukwerk.

 

Al onze instructiefilmpjes worden op een creatieve manier gemonteerd. We stemmen van te voren goed met u af wat uw doelgroep aanspreekt en schrijven samen met u een script voor de instructievideo. Daarna gaan we aan de slag met het maken van opnamen en/of het editen van de instructievideo. De gemiddelde doorlooptijd  voor het laten maken van een instructievideo is ongeveer 5-10 werkdagen.  

Wilt u een instructievideo laten maken en even geheel vrijblijvend bellen over de mogelijkheden? Belt u dan met Wouter Lagendijk 06-32055558 of vraag direct een offerte aan.

Promotievideo laten maken - Crowdfundingvideo - Drone video - Bedrijfsvideo laten makenVR video maken3D video animatie - Animatiefilmpje laten maken - Woonvideo - Videoreportage - Eventvideo - 360 graden video maken - Instructievideo - Promofilmpje laten maken - Online video - Animatievideo maken- Promovideo - Promotiefilm -