top of page

VR VIDEO OF 360 GRADEN VIDEO LATEN MAKEN

Een Virtual Reality video of wel VR video laten maken is hot! De mogelijkheden voor zowel marketing, educatie of andere toepassingen zijn eindeloos. Wij maken virtuele animaties die uw klant of bezoeker even meenemen in een andere wereld. Een ideale manier om een product te demonstreren, de klantbeleving te vergroten of jouw merkimago te versterken.

Je kunt bij ons al jouw ideeën kwijt. Wij maken alle mogelijke VR video's en 360 graden video’s die je kunt bedenken. Zo ontwikkelen wij 360 graden 3D omgevingen, maar ook 360 graden video met behulp van 360 graden camera’s of rigs. Maar het kan nog gekker. Voor de echte koplopers ontwikkelen we VR apps voor iOS, Google Play en Samsung Gear VR. Op deze manier kunnen de VR producties optimaal worden bekeken en online gedistribueerd worden. Let's go viral!

 Hierbij de voordelen op een rij.

  • Een VR video of 360 graden video verkoopt! Je laat de video zien en hoeft eigenlijk niks meer te zeggen! De klant krijgt direct een virtuele beleving van jouw product of dienst.

  • Entertainment, games en andere recreatieve en creatieve toepassingen worden er beter en intenser door. Meer fun en beleving!

  • VR video en 360 graden video leent zich uitermate goed voor het presenteren van vastgoed projecten. Project ontwikkelaars nemen de klant mee in een droom voordat het project gerealiseerd is.

  • Een VR video blijft langer hangen! Het opnemen en nalaten van herinneringen krijgen zoveel meer diepte dan een foto of simpelere video

  • Therapeutisch effect: mensen die in een isolement zijn geraakt hebben een meer levendigere omgeving ter beschikking om dingen sneller te verwerken.

  • Educatief: VR video is een ideale tool om dingen te leren, te ervaren en te onderzoeken.

Maak kennis met de vele mogelijkheden van VR video en 360 graden video.

Vraag ons om een demonstratie.

promotievideo maken

Wat kost het maken van een VR video of 360 graden video?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedankt voor uw bericht

vanaf
€ 1699

promotievideo laten  maken

bottom of page