PROMOTIEVIDEO OF PROMOFILMPJE LATEN MAKEN

Super gaaf! U hebt een product of dienst dat u graag onder de aandacht wil brengen van uw doelgroep. Een promotievideo of promofilmpje laten maken is daar een ideale manier voor.

Video is de toekomst van het internet. Een promotievideo kan zorgen voor een hogere positie in de zoekmachines zoals Google en geeft een beter imago aan uw bedrijf. Niet geheel onbelangrijk is dat uw bedrijf, product of dienst ook beter vindbaar is op YouTube.

Promotievideo of promofilmpje laten maken? Hoe werkt dat?

Voor het maken van een promotievideo gaan we eerst met u in gesprek. Een goed verhaal is de basis van iedere video. Zonder verhaal ook geen goede video. Vandaar dat we de tijd nemen om uw organisatie en het verhaal achter uw bedrijf goed te leren kennen en te vertalen naar een slim videoscript. Wij luisteren en denken mee en bespreken diverse technische mogelijkheden. Van VR video tot 3D animaties. En van drone tot 360 graden camera. De techniek biedt tegenwoordig legio mogelijkheden om uw verhaal te vertellen en te verbeelden. Maar welke techniek past het beste bij uw boodschap?

Aan de hand van de brainstorm en intake gaan we aan de slag met het uitwerken van het videoscript en koppelen dit aan u terug. Na akkoord op het script starten we met videoproductie. We filmen, animeren, selecteren we bijpassende muziek, een voice over en andere special effects en worden de beelden gemonteerd tot een mooie promotievideo.

Videodistributieplan

Als uw video klaar is begint het spel! Met het maken van een promofilmpje of promotievideo bent u er namelijk nog niet. We helpen u met een slim videodistributieplan voor maximale exposure via de door u gewenste kanalen. Offline, maar zeker ook online! Hierdoor maken heel veel mensen op een laagdrempelige manier mensen met jouw bedrijf, product of dienst. Op deze manier verdient u de investering in het maken van uw promotievideo snel weer terug. Dat is de kracht van video!

Laat een promotievideo of promotiefilm ook voor u werken en vraag ons om een offerte. Voor meer informatie belt u met Wouter Lagendijk 06-32055558 of vult u het contactformulier in.

promotievideo maken

Promotievideo laten maken - Crowdfundingvideo - Drone video - Bedrijfsvideo laten makenVR video maken3D video animatie - Animatiefilmpje laten maken - Woonvideo - Videoreportage - Eventvideo - 360 graden video maken - Instructievideo - Promofilmpje laten maken - Online video - Animatievideo maken- Promovideo - Promotiefilm -

Wat kost het laten maken van een promotievideo of promofilmpje?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Success! Message received.

vanaf
€ 799

promotievideo laten  maken