top of page

DRONE VIDEO LATEN MAKEN

Wil je een drone video laten maken? Sinds 2018 is Promotievideo Rotterdam ook gecertificeerd drone piloot en dé specialist in het maken van drone video's. Wilt u een dronevideo laten maken van bijvoorbeeld een bouwproject, evenement of inspectie van bijvoorbeeld een dak? Scherpe tarieven, snelle levering, meedenken met de klant, kwaliteit en creativiteit zijn ons handelsmerk.

Wij beschikken over een professionele drone én over de een drone certificaat. Hierdoor zijn we gecertificeerd om opnames te maken boven bebouwing tot een hoogte van 120 meter. Er zijn een aantal locaties waar wij helaas niet zomaar mogen vliegen en waar wij apart een vergunning of licentie moeten aanvragen, zoals in de buurt van vliegvelden en in havengebieden. 

Een drone video geeft een extra dimensie aan een video en leent zich uitstekend voor

  •  Een overzichtsshot van het bedrijfspand of bedrijventerrein

  • Beelden van natuur of omgeving

  • Videobeelden vanuit de lucht van evenementen

  • Droneshots doen het ook altijd goed in bedrijfsvideo’s. Hiermee kun je een goed beeld geven van je bedrijfspand of bedrijventerrein..  

Wilt u een drone video laten maken en even geheel vrijblijvend bellen over de mogelijkheden? Belt u dan met Wouter of vraag direct een offerte aan.

drone video.jfif
drone gebouw.jfif
bottom of page