ANIMATIE OF ANIMATIEVIDEO MAKEN

In een snelle multimediale wereld is de aandachtsboog van een gemiddeld persoon vrij kort. Het is daarom de kunst om de klant in 60 seconden uit te leggen waar uw product of dienst voor staat. Een animatievideo leent zich hier uitstekend voor. Animatievideo's worden gebruikt om bepaalde processen, diensten of producten op een simpele manier uit te leggen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Waarom een animatievideo maken?

Een animatievideo is vele malen effectiever dan een puur tekstuele boodschap. Je kan dingen uitlichten en uitleggen die je met het gebruik van tekst niet goed onder woorden had kunnen brengen.  Wij maken geregeld animatievideo's voor presentatie van nieuwe producten en diensten met als doel om alle voordelen van het product op duidelijke wijze naar voren te brengen. Het is daarbij niet noodzakelijk om heel erg de diepte in te gaan. Het is de kunst om in 60 tot 90 seconden uw boodschap over te brengen. Kort maar krachtig dus! Een goede animatievideo is leuk om naar te kijken. Zowel saaie instructies, ingewikkelde producten of complexe bedrijfsactiviteiten en processen worden op die manier toegankelijk voor uw klanten en een lust voor het oog.

Animatie of animatievideo laten maken? Hoe werkt dat?

Voor het maken van een animatievideo gaan we eerst met u in gesprek. Tijdens een eerste meeting gaan we vooral in op de inhoudelijke boodschap die u wilt overbrengen. Aan de hand hiervan en een aanvullende briefing maken we een grondige informatie analyse. Dit is belangrijk om de informatie te structuren en te simplificeren om te komen tot een juiste opbouw van de animatie.

Vervolgens bespreken wij met u welke techniek en type animatie het beste bij uw boodschap past. Het verschil zit hem onder andere in de vertelwijze of manier waarop zaken worden gevisualiseerd. Hieronder enkele varianten van animaties. Zo is een uitleganimatie of instructievideo heel erg geschikt om een proces te verduidelijken en te communiceren. Andere type animaties zijn weer geschikt om op een verhalende wijze uw boodschap op uw doelgroep over te brengen en een product te verkopen.

Videodistributieplan voor uw animatievideo

Als uw animatievideo klaar is begint het spel! We helpen u met een slim videodistributieplan voor maximale exposure via de door jou gewenste kanalen. Offline, maar zeker ook online! Social media maken het mogelijk om heel veel mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met uw bedrijf, product of dienst. Op deze manier verdient u de investering snel weer terug! Dat is de kracht van een animatievideo!

Laat een animatievideo ook voor u werken. Voor meer informatie belt u met Wouter 06-32055558. Of vul het contactformulier in en vraag ons om een demonstratievideo of vrijblijvende offerte voor het maken van uw animatievideo of animatie.

Bekijk hier onder een animatievideo die wij maakten in opdracht van Nuclear Shields. Een  animatievideo gemaakt voor het toepassen van Augmented Reality bij het opruimen van nucleaire vervuilingen (neem als voorbeeld de ramp met de reactor in Fukushima, Japan)

promotievideo maken

Promotievideo laten maken - Crowdfundingvideo - Drone video - Bedrijfsvideo laten makenVR video maken -  3D video animatie - Inspiratievideo - Animatie maken- Videoreportage - Evenementvideo - 360 graden video maken - Instructievideo - Promofilmpje maken - Online video - Animatievideo maken - Promovideo - Promotiefilm -

Wat kost het maken van een animatievideo of animatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

vanaf
€ 1500

promotievideo laten  maken

Success! Message received.