top of page

ANIMATIE OF ANIMATIEVIDEO MAKEN

Leuk dat je interesse hent om een animatievideo te maken voor jpuw bedrijf. Animatievideo's worden gebruikt om bepaalde processen, diensten of producten op een simpele manier uit te leggen.

Bekijk hier onder een animatievideo die wij maakten in opdracht van Nuclear Shields. Een  animatievideo gemaakt voor het toepassen van Augmented Reality bij het opruimen van nucleaire vervuilingen (neem als voorbeeld de ramp met de reactor in Fukushima, Japan)

Waarom een animatievideo maken?

Een animatievideo is vele malen effectiever dan een puur tekstuele boodschap. Je kan dingen uitlichten en uitleggen die je met het gebruik van tekst niet goed onder woorden had kunnen brengen. Wij maken geregeld animatievideo's voor presentatie van nieuwe producten en diensten met als doel om alle voordelen van het product op duidelijke wijze naar voren te brengen. Het is daarbij niet noodzakelijk om heel erg de diepte in te gaan. Het is de kunst om in 60 tot 90 seconden jouw boodschap over te brengen. Kort maar krachtig dus! Een goede animatievideo is leuk om naar te kijken. Zowel saaie instructies, ingewikkelde producten of complexe bedrijfsactiviteiten en processen worden op die manier toegankelijk voor jouw klanten en een lust voor het oog.

Animatie of animatievideo laten maken? Hoe werkt dat?

Voor het maken van een animatievideo gaan we eerst met jou in gesprek. Tijdens een eerste meeting gaan we vooral in op de inhoudelijke boodschap die je wilt overbrengen. Aan de hand hiervan en een aanvullende briefing maken we een grondige informatie analyse. Dit is belangrijk om de informatie te structuren en te simplificeren om te komen tot een juiste opbouw van de animatie.

Vervolgens bespreken wij met je welke techniek en type animatie het beste bij jouw boodschap past. Het verschil zit hem onder andere in de vertelwijze of manier waarop zaken worden gevisualiseerd. Zo is een uitleganimatie of instructievideo heel erg geschikt om een proces te verduidelijken en te communiceren. Andere type animaties zijn weer geschikt om op een verhalende wijze uw boodschap op uw doelgroep over te brengen en een product te verkopen.

Voor meer informatie bel je met Wouter of Benjamin of vul het contactformulier in.

promotievideo maken

Wat kost het maken van een animatievideo of animatie?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

vanaf
€ 1500

promotievideo laten  maken

Bedankt voor uw bericht

bottom of page