Voordelen

Wilt u starten met videomarketing maar twijfelt u nog? Bedenk dan dat beelden meer zeggen dan duizend woorden. De combinatie van beelden met woorden is natuurlijk nog sterker! Hierbij alvast 4 voordelen van een promotievideo of bedrijfsvideo voor u op een rij.

1

2

3

4

Door videomarketing wordt u beter gevonden op het internet.

Met een promotievideo of bedrijfsvideo op uw website verbetert niet aleen uw vindbaarheid op YouTube maar scoort u ook hoger in populaire zoekmachines zoals Google.

De kans op de aankoop van een product is na het kijken van een productvideo of bedrijfsvideo 64% - 85% groter, aldus het gerenommeerde Analytics-blog Kissmetrics.

Een promotievideo of bedrijfsvideo leent zich ideaal om uw organisatie 'een gezicht' te geven. U stimuleert bijvoorbeeld herkenbaarheid door dezelfde personen en formats in de video's naar voren te laten komen. U creeert hiermee een veel persoonlijker beeld van uw organisatie!

We kunnen het niet genoeg herhalen: beeld trekt meer mensen aan dan tekst! Volgens Cisco kijkt 60% van de consumenten liever een video dan dat ze een tekst moeten lezen. Niet alleen worden video's veel bekeken, ze worden via social media ook vaak gedeeld, zo'n 1.000 video's per minuut.Video is dus een zeer effectief middel om uw boodschap over te brengen!

VERTEL HET MET EEN VIDEO

Online video wordt ook wel de toekomst van het internet genoemd. Tegenover de groei van videoconsumptie op mobiele devices staat namelijk een terugloop van de tijd die mensen besteden aan lineair tv kijken en het lezen van magazines. Het is dus als marketeer wijs om de besteding van uw marketingbudget snel te herzien.

 

STORYTELLING IS KEY!

Video-advertenties bieden een mooie kans voor bedrijven en merken om hun campagnes te verrijken met een complete verhaallijn. 

promotievideo maken

Promotievideo - Crowfdfunding film - Drone video - Bedrijfsvideo -  VR video -  3D video animatie - Inspiratievideo - Woonvideo - Videoreportage - Evenementvideo - 360 graden video - Instructievideo - Promofilm - Online video - Animatievideo - Promovideo - Promotiefilm -

Wat kost een promotievideo of bedrijfsvideo?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

vanaf
€ 799

promotievideo laten  maken

Bedankt voor uw bericht!