Tips! Hoe maak ik een winnende promotievideo?

Hierbij een aantal korte tips als u een promotievideo of bedrijfsvideo wilt laten maken

1

2

3

4

Omschrijf concreet welk doel u met de video wilt bereiken:  wees daarbij ‘to the point’, probeer niet alles te vertellen in uw video. Een goede promotievideo duurt maximaal 2 tot 3 minuten.

Maak de video audiovisueel aantrekkelijk: veel platformen, zoals Facebook, starten video’s zonder geluid. Zorg ervoor dat het beeld de kijker aantrekt en doet besluiten om het geluid in te schakelen.

Bepaal de doelgroep: iedereen heeft zo zijn smaak en voorkeuren en wordt getriggerd door andere verhalen. Bepaal daarom exact welke doelgroep u wilt aanspreken met de video.

Creëer unieke content en schrijf een pakkend script: maak van uw video iets unieks. Met een standaard verhaal spreekt u de doelgroep niet aan en delen uw volgers de video niet met hun familie, vrienden of collega's. Lees hier onze tips voor het schrijven van een boeiend verhaal of script!

VERTEL HET MET EEN VIDEO

Online video wordt ook wel de toekomst van het internet genoemd. Tegenover de groei van videoconsumptie op mobiele devices staat namelijk een terugloop van de tijd die mensen besteden aan lineair tv kijken en het lezen van magazines. Het is dus als marketeer wijs om de besteding van uw marketingbudget snel te herzien.

 

STORYTELLING IS KEY!

Video-advertenties bieden een mooie kans voor bedrijven en merken om hun campagnes te verrijken met een complete verhaallijn. 

promotievideo maken

Promotievideo - Crowfdfunding film - Drone video - Bedrijfsvideo -  VR video -  3D video animatie - Inspiratievideo - Woonvideo - Videoreportage - Evenementvideo - 360 graden video - Instructievideo - Promofilm - Online video - Animatievideo - Promovideo - Promotiefilm -

Wat kost een promotievideo of bedrijfsvideo?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

vanaf

€ 499

promotievideo laten  maken

PVR

Contact
 

PROMOTIEVIDEO ROTTERDAM

Schiedamsedijk 157-158

3011 EP Rotterdam

T: +31 (0)85 - 2006674

M: +31(0)632055558
 

Promotievideo Rotterdam is de specialist in video, concept  en storytelling. Wij zijn een video productie bedrijf gespecialiseerd in de productie, distributie en promotie van 360 graden video’s & virtual reality video’s. Bij ons kunt u een onderscheidende promotievideo of bedrijfsvideo laten maken met 100% impact! Meer dan 20 jaar ervaring met marketing, concept ontwikkeling & storytelling.

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan>>

© 2016 Promotievideo Rotterdam