top of page

Tips! Hoe maak ik een succesvolle video?

Hierbij een aantal korte tips als u een wervingsvideo, promotievideo, instructievideo of bedrijfsvideo wilt laten maken voor uw bedrijf.

1

2

3

4

Omschrijf concreet welk doel u met de video wilt bereiken: Ben daarbij ‘to the point’, probeer niet alles te vertellen in uw video. Een goede promotievideo duurt maximaal 1 tot 2  minuten.

Maak de video audiovisueel aantrekkelijk: op veel platformen, zoals Facebook en LinkedIn, starten video’s zonder geluid. Zorg ervoor dat het beeld de kijker aantrekt en doet besluiten om het geluid in te schakelen.

Bepaal de doelgroep: iedereen heeft zo zijn smaak en voorkeuren en wordt getriggerd door andere verhalen. Bepaal daarom exact welke doelgroep u wilt aanspreken met de video.

Creëer unieke content en schrijf een pakkend script: maak van uw video iets bijzonders dan valt u meer op en vergroot u de kans dat hij online gedeeld wordt door uw volgers.

VERTEL HET MET EEN VIDEO

Online video wordt ook wel de toekomst van het internet genoemd. Tegenover de groei van videoconsumptie op mobiele devices staat namelijk een terugloop van de tijd die mensen besteden aan lineair tv kijken en het lezen van magazines. Het is dus als marketeer wijs om de besteding van uw marketingbudget snel te herzien.

 

STORYTELLING IS KEY!

iedere video begint met een goed verhaal en een pakkend script. Wat maakt uw bedrijf bijzonder? Wat wilt u graag laten zien? 

promotievideo maken

Wat kost een video?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bedankt voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de mogelijkheden.

vanaf
€ 799

promotievideo laten  maken

bottom of page