top of page

Video marketing is key!

Een promotie video laten maken is de eerste stap. Daarna is het belangrijk om een goed plan te maken hoe de video wordt getoond aan de doelgroep om zo het maximale rendement te behalen uit uw investering. Een belangrijk onderdeel van het plan is om te bepalen hoe de hosting en distributie van uw video georganiseerd gaat worden.

1

2

3

4

Video op uw website: het direct plaatsen van een video op uw website is af te raden omdat hierdoor de snelheid van de website negatief beïnvloedt wordt.. Veel video’s worden daarom gehost via bijvoorbeeld YouTube of Vimeo.

Video nieuwsbrief: een video nieuwsbrief is een leuke en effectieve manier om uw video onder de aandacht te brengen van uw doelgroep.

Video advertentie: met een toenemend aantal mensen op social media zijn online advertertentiecampagnes erg populair. Met een video advertentie onderscheidt u zich van de concurrentie.

Video presentatie: een video is een zeer geschikte manier om even het ijs te breken tijdens of bij de start van een belangrijke presentatie. Zorg ervoor dat uw video de juiste resolutie heeft zodat het ook op een groot scherm goed zichtbaar is.

VERTEL HET MET EEN VIDEO

Online video wordt ook wel de toekomst van het internet genoemd. Tegenover de groei van videoconsumptie op mobiele devices staat namelijk een terugloop van de tijd die mensen besteden aan lineair tv kijken en het lezen van magazines. Het is dus als marketeer wijs om de besteding van uw marketingbudget snel te herzien.

 

STORYTELLING IS KEY!

Video-advertenties bieden een mooie kans voor bedrijven en merken om hun campagnes te verrijken met een complete verhaallijn. 

promotievideo maken

promotievideo laten  maken

Wat kost een promotievideo of bedrijfsvideo?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

vanaf
€ 799

Bedankt voor uw bericht

bottom of page