top of page

Promotie video laten maken

Video content is king!

Wie wil bouwen aan een sterk merk heeft ijzersterke content nodig. Content marketing heeft als doel

websitebezoekers aan te trekken via zoekmachines en via verwijzende websites zoals sociale media platforms. Video content heeft daarbij grote voordelen ten opzichte van tekst en fotografie.

1

2

3

4

Video zorgt voor een betere indexatie van uw website: video content wordt door Google maar liefst 53x beter geïndexeerd dan platte tekst.

Video is populair: mensen geven voorkeur aan video boven het lezen van tekst. Dit is de reden dat op dit moment maar liefst 60% van alle online data bestaat uit video, in 2018 is dit zelfs 84%!

Video is interessant: uit onderzoek blijkt dat u met een video op uw website 96% meer kans heeft dat men doorklikt als deze een video of animatie bevat! Video vergroot de betrokkenheid met uw product of dienst.

Video inspireert!: de kracht van video is dat het de juiste emoties weet te raken. Het overtuigt, motiveert en inspireert. Dit is ook de reden dat maar liefst 55% van alle mensen dagelijks online video`s bekijkt!

VERTEL HET MET EEN VIDEO

Online video wordt ook wel de toekomst van het internet genoemd. Tegenover de groei van videoconsumptie op mobiele devices staat namelijk een terugloop van de tijd die mensen besteden aan lineair tv kijken en het lezen van magazines. Het is dus als marketeer wijs om de besteding van uw marketingbudget snel te herzien.

 

STORYTELLING IS KEY!

Video-advertenties bieden een mooie kans voor bedrijven en merken om hun campagnes te verrijken met een complete verhaallijn. 

promotievideo maken

promotievideo laten  maken

Wat kost een promotievideo of bedrijfsvideo?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

vanaf
€ 799

Bedankt voor je bericht

bottom of page