Video diensten

Promotievideo of bedrijfsvideo laten maken? Wij zijn al 20 jaar de specialist in video marketing, concept en storytelling

Video script & concept

Iedere promotievideo is gebaseerd op een idee, het concept. In overleg met u bedenken wij een goed concept en pakkend videoscript. Het concept laat zien hoe wij jouw doel gaan bereiken met een video. Dit vertalen wij naar eenvideo script. Het resultaat: uw boodschap slaat in als een bom!

 

Kijk hier voor tips bij het maken van een verhaal en script>>

 

Online video

Wij helpen u met het verspreiden en promoten van uw promotievideo via social media of website. Denkt u hierbij aan uw eigen wesbite, YouTube kanaal, Facebook pagina of andere social media.


 

Video productie

We gebruiken technieken die het beste passen bij het doel dat u wilt bereiken. Drones, actie camera's, 360 graden camera's, fotografie en animaties, Met een team van filmmakers, 3D ontwerpers, grafisch vormgevers en VR specialisten maken wij van iedere boodschap een feest!

Kijk hier voor tips bij het maken van een promotievideo of bedrijfsvideo>>

 


 

Video mailings & nieuwsbrieven

Wij verzorgen speciale video mailings om uw promotievideo onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Een video mailing heeft bewezen 10x meer resultaat dan een traditionele nieuwsbrief.


 

VR video, 360 graden video & 3D animatie video 

Met een eigen VR en 3D studio maken wij voor u een 3D animatie, VR video of 360 graden video van uw nieuwe gebouw, machine, winkel, inrichting of woning. De voorpret is begonnen! Wij zijn LUMION gecertificeerd.

 

Lees verder over het maken van VR video of 360 graden video


 

Video marketing plan

Wij maken graag een reeks video's die uw merk of bedrijfsimago versterken. Verras uw klant of doelgroep iedere keer met een nieuwe video en blijf mensen binden, boeien en verrassen. LAat een promotievideo voor u werken!


 

Promotievideo laten maken - Crowdfundingvideo - Drone video - Bedrijfsvideo laten makenVR video maken -  3D video animatie - Inspiratievideo - Woonvideo - Videoreportage - Evenementvideo - 360 graden video maken - Instructievideo - Promofilmpje laten maken - Online video - Animatievideo - Promovideo - Promotiefilm -

promotievideo maken

promotievideo laten  maken

Welcome to

THE NEXT BIG THING