Video diensten

Wilt u een video laten maken? Dan bent u bij Promotievideo Rotterdam aan het goede adres. Wij zijn de specialist in videoproductie, video marketing en fotgrafie.  

promotievideo5.png
Promotievideo

Wilt u een promotievideo laten maken van een nieuw product of dienst en deze via social media onder de aandacht brengen van uw doelgroep? Goed idee, een promotievideo levert direct klinkend resultaat op!

Lees verder >

instructievideo.jpg
Instructievideo

Wilt u uw doelgroep op een simpele manier uitleggen hoe uw product of dienst werkt? Met een goede instructievideo maakt u het makkelijk voor de klant en kunt u op een eenvoudige manier grotere groepen mensen informeren.

Lees verder >


 

bedrijfsvideo4.png
Bedrijfsvideo
Wilt u een bedrijfsvideo of bedrijfsfilm laten maken om het imago van uw bedrijf te versterken en uw klanten binnen een aantal minuten te informeren waar uw bedrijf voor staat en wat u kan betekenen? 

Lees verder >>


 

animatievideo3.png
Animatievideo

Wilt u een animatievideo laten maken? Animatievideo's worden met name gebruikt om bepaalde processen, diensten of producten op een simpele manier uit te leggen. 

Lees verder >


 

recruitmentvideo.png
Recruitment video  
Wilt u een recruitment video later zodat uw vacature online meer opvalt en u meer kwalitatieve sollicitanten aantrekt? Met een recruitmentvideo  vindt u eerder een geschikte kandidaat.

Lees verder >

 


 

auto.png
Productvideo

Wilt u een productvideo laten laten ow uw doelgroep op een leuke en beeldende manier te informeren over uw product? Wij maken een wervende en sfeervolle video met gesproken tekst in het Nederlands of andere talen.

Lees verder >


 

promotievideo maken

promotievideo laten  maken

Schermafbeelding 2022-10-21 231356.png

Welcome to

OUR HOME TOWN